HVAD TILBYDER ART SERVICE A/S

ART Service A/S tilbyder en lang række specialiserede serviceydelser. Fra rengøring af kontorer, butikker
og produktionsområder til kantineservice og levering af frugt. Med stabilitet, tryghed og kvalitet i højsædet.

Under vores ydelser nedenfor kan du få uddybende informationer om hvad vi tilbyder inden for de forskellige områder.

SPECIALOPGAVER

Skal din virksomhed have gjort rent efter håndværkere, vasket gardiner eller plejet gulvet? Så kan ART Service A/S hjælpe med specialiserede maskiner og uddannet personale.

Håndværkerrengøring
Har du brug for løbende eller afsluttende rengøring i forbindelse med nybyggeri eller ombygning af eksisterende lokaler, kan ART Service A/S tilbyde professionel håndtering af håndværkerrengøringen.
Vi har mange års erfaring inden for håndtering af alle byggematerialer og produkter, og kan afsætte det nødvendige antal medarbejdere, der sikrer en hurtig, miljørigtig og effektiv udførsel af rengøringen.

Hovedrengøring
Skal der gøres grundigt hovedrent, tilbyder vi grundig hovedrengøring til både private- og erhvervskunder. Vi sammensætter naturligvis rengøringen efter dine specifikke ønsker.

Linned- og papirservice
ART Service A/S kan håndtere vask af virksomhedens linned. Vi henter det snavsede linned, vasker det under stor hensynstagen til miljøpåvirkningerne, og forsyner virksomheden med friske håndklæder, viskestykker og andet linned.
Vi kan desuden levere og administrere papirartikler, cremer og sæber til virksomhedens toilet og baderum.

Vikarservice
Mangler din virksomhed rengøringspersonale i forbindelse med ferie, orlov, sygdom eller barsel, kan ART Service A/S sørge for rengøringsvikariering i det omfang virksomheden ønsker det. Med en rengøringsvikar fra ART Service A/S er din virksomhed sikret en kompetent og effektiv løsning af rengøringsopgaven.

Persienne- og gardinvask
Trænger virksomhedens gardiner eller persienner til at blive rengjort, kan vi hjælpe med skånsom og miljøvenlig rensning.

Gulvpleje
Vi kan hjælpe med professionel rensning, pleje og efterfølgende behandling af en lang række gulvtyper. Vores specialuddannede personale tilbyder også oliebehandling af trægulve, polishbehandling og andre former for gulvpleje.

Trappevask
Trappevask er grundig fejning og vask. Efter kunden ønske aftørrer vi gelænder, karme m.v.
Vi tager udgangspunkt i netop Deres behov og ønsker.

Andre specialopgaver
Er der andre typer rengøring vi kan hjælpe med er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Spørgsmål? vi er altid klar til at lytte og imødekomme jeres spørgsmål eller ønsker.

 

Kontakt Marianne Olsen:
+45 25 40 20 55
mao@art-service.dk