HVAD TILBYDER ART SERVICE A/S

ART Service A/S tilbyder en lang række specialiserede serviceydelser. Fra rengøring af kontorer, butikker
og produktionsområder til kantineservice og levering af frugt. Med stabilitet, tryghed og kvalitet i højsædet.

Under vores ydelser nedenfor kan du få uddybende informationer om hvad vi tilbyder inden for de forskellige områder.

Vinduespolering og facaderens

Blanke vinduer og en ren facade sender et positivt signal omverdenen og giver besøgende i virksomheden et godt førstehåndsindtryk.
Vi er specialister i hurtig og effektiv rengøring af facader og vinduer.

Vinduespolering
Vores dygtige og professionelle vinduespolerer kan hjælpe med alle former for vinduespolering til virksomheder, institutioner og private. Vi kan desuden udføre store opgaver, der inkluderer brug af forskellige lifte.
Samarbejdet mellem os og kunden aftales individuelt, så forløbet passer dig bedst muligt. Vinduespolering kan enten udføres i fast abonnement eller bestilles fra gang til gang.

Facaderens
Vi tilbyder vinduespolering og facaderens via vores “RO system”, hvilket gør det muligt at vaske vinduer og facader op til 12 meter (ca. tredje sal) uden brug af stige eller lift. Det minimerer tidsforbruget og besværet for kunden. Endvidere bruges der ikke rengøringskemikalier, men kun destilleret vand. Det giver ikke kun en miljømæssig fordel, men da der ikke efterlades kemikalier eller sæberester, som efterfølgende kan virke bindende, holdes overfladen ren i længere tid. “RO systemet” kan desuden vaske vindures- og dørrammer og karme.

 

Kontakt os på:
+45 75 16 88 00